Friday, July 29, 2011

Shower Time Budak Bucuk!

tink tonk!!!
jari jemari ingin menari2 saat selesai tugasku menidurkn DIA...bucuk mama tuuu..sdg lena dbuai mimpi zZZZZZzzzz
lyn dlu picha bwh ni ek...
wjh2 innocent ceria pn ada..mcm2 ngan ank mama ni...tp mmg la dia ska sgt ngan air ni..skunk lak mkin besau..mmg xdok diam time mandi..kna pegang kuat2...tab mandi dia kaler pink..hehe..jgn jelezzz..bak kata my cousin  yg dtg bertandang bru ni...sna cni suma pink..kt bilik air pn nmpak pink ja..welll biasala...pinky roses ni..hehe..nk wt cmna dh jtuh cinta ngan P.I.N.K aka MERAH JAMBU...wrna kesukaan nabi gak kn...oppsss melalut sudahhh
sbnrnyer sja nk wt memori saat haiQal dlm tab merah jambu..tp nmpak cm die likeee jer bla dok dlm ni...xmo kuar..hehe ^_ ~


2 comments:

Acik Mano said...

seronok mandikan bby bucuk.. tengok dia berendam dlm besen tu teringat pesan bonda acik... make sure bby tak kencing slm air masa dia mandi... coz maktuh ya wawa... tapi ikut pendapat org tua lain plak... tak baik tuk bby boy nanti tak power tah ye ke tak tak tau le.. tapi tang makruh tu betul...kalu fikir2 ye le kan.. air kencing plak dimandikan.. man leh cam tu.. dah jadi air apa dah tukan dah jadi air mutanajis dah...

♥wAwA♥ said...

ermm mak wawa pn pesan cmtu kak sue..wawa ltak ja dia dlm tu..snang nk mandi..tab tu bkak lubang bg air kuar..xdela air bertakung..klu die kencing trus jirus air...penjagaan tu penting kn...